Неймовірні весільні вбрання з різних куточків планети

Сьогоднішні класичні весільні сукні стали популярними лише в XIX столітті завдяки королеві Вікторії. Вона була першою жінкою в білому весільному платті. До неї жінки вибирали традиційний одяг або плаття, яке відповідало б вихідному дню. У наші дні рідко можна зустріти різнобарвне весільну сукню. Проте в деяких культурах, особливо в Азії та Африці, молоді пари як і раніше віддають перевагу традиційну весільну одежу.
13. Японія.

Джерело
Незважаючи на значні західні впливи на Японію, японська весілля зберегла більшість своїх традицій. Сукня нареченої може бути з тонкого шовку або іншого матеріалу, колір зазвичай білий. Женихи найчастіше вибирають чорний колір. І в цей день вони можуть одягнути костюми або кімоно.
12. Гана.

Джерело
Весілля в Гані дуже яскраві. Їх національні тканинні конструкції складаються з різних кольорів і візерунків. Кожна родина має свій власний зразок тканини.
11. Румунія.

Джерело
Традиційні весільні церемонії в Румунії можна побачити тільки у віддалених районах, тому що переважна більшість молодих румунів воліють весілля в сучасному стилі.
10. Шрі Ланка.

Джерело
Наречена в Шрі-Ланці-це прекрасне поєднання західних і східних традицій. Від їх відмінною завіси в західному стилі до їх чудових шовкових видів сарі, наречена Шрі-Ланки унікальна і приваблива. Якщо ви опинитеся на традиційному весіллі в Шрі-Ланці, ви також не зможете відірвати очей від нареченого.
9. Індія.

Джерело
В Індії весільні ритуали і одяг мають таке ж значення, як наречена і наречений. Наречена одягнена в благородні кольори, в основному червоні або рожеві. У той час як наречений одягнений так, немов він випромінює царствену ауру.
8. Шотландія.

Джерело
Оригінальне шотландське весільну сукню називається «Arisaid». Наречений традиційно носить кілт свого клану. Після усіх церемоній наречений накидає на плечі нареченої шаль, прикрашену квітами свого клану. Це означає, що тепер вона є членом його сім'ї.
7. Ефіопія.

Джерело
Дивно, що Ефіопія є єдиною країною в Африці, де християнство -- офіційна релігія. Оскільки більшість людей тут відвідують ефіопську православну церкву, то і весільна церемонія така ж, як у греків чи росіян.
6. Індонезія.

Джерело
У цій країні налічується понад 300 етнічних груп та 6 основних релігій. Тому індонезійські весілля можуть сильно варіюватися від острова до острова через його різних культур і цивілізацій.
5. Китай.

Джерело
Китайські весільні сукні завоювали світову славу завдяки своїй античної та художньої вишивки. Традиційні весільні сукні в Китаї червоні, тому що китайці вважають, що червоний колір несе удачу і символізує силу, яка утримує злих духів. Після весілля наречений знімає червону вуаль з голови нареченої.
4. Гаваї.

Джерело
На традиційній гавайської весіллі наречена носить довге біле плаття. Наречені теж носять білий одяг. Зазвичай це сорочка. Тут квіткові гірлянди є частиною весільної церемонії. І нареченої часто прикрашають свої волосся свіжими квітами.
3. Малайзія.

Джерело
Малайзія -- чудовий, барвистий район світу, який складається з культур корінних народів, а також індуїстських та ісламських регіонів. Більшість весільних церемоній проводяться в мусульманській традиції. Часто наречена одягає сукню з відтінками фіолетового, бузкового або кремового кольору.
2. Південна Корея.

Джерело
Традиційні весілля стають все більш популярними в Південній Кореї. Згідно древньої традиції в Південній Кореї, наречений повинен нести свою дружину по столу на спині. Це символізує, що наречена може розраховувати на свого чоловіка.
1. Балі.

Джерело
Побачивши балійську весілля, ви будете вражені її багатством і пишністю. В Балі багато варіантів весільної сукні. Більше того, під час церемонії наречений і наречена носять золоті корони на головах.
Якщо вам коли-небудь преставиться можливість побувати на одній з таких «-традиційних»- весіль, то не роздумуйте жодної хвилини!
Джерело - Garna

Комментарии